Stichting Speel je mee

Stichting Speel je mee helpt Helmondse minima gezinnen met jarige kindjes tot en met 12 jaar met een cadeau en een feestpakket. Het cadeau mogen de ouders zelf uitzoeken in onze winkel; we geven er ook standaard een boek bij om het lezen te stimuleren. Het feestpakket bevat allerlei lekkere dingen om het feestje te vieren.

Daarnaast hebben de ouders de mogelijkheid om 3 maal per jaar een cadeautje uit te zoeken als hun kind naar een kinderfeestje toe gaat.

Afhankelijk van onze voorraad speelgoed hebben we door het jaar heen ook nog andere acties zoals een cadeautje voor de zomervakantie of een boek voor de kinderboekenweek.

Om zich bij ons in te kunnen schrijven, moeten ouders een verwijsbrief aanvragen bij één van de instanties waar we mee samenwerken. Dit zijn instanties die de financiële situatie van het gezin toetsen, namelijk Stichting Leergeld Helmond, Super Sociaal, SMO en Saldo Plus.

Onze winkel is iedere woensdagochtend open van 9.30 tot 11.30 uur, behalve in de schoolvakanties.

Om dit alles mogelijk te maken, zamelen wij bruikbaar, compleet, goed en schoon speelgoed (uitgezonderd knuffels) in. Hiervoor hebben wij een inzamelochtend op de eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur.

Voor meer informatie, zie ook www.stichtingspeeljemee.nl of www.facebook.nl/stichtingspeeljemee.

1,816 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *