Wereldfestival Fiesta Mundial op 28 juni 2015 in Brandevoort

Wereldfestival Fiesta Mundial in Brandevoort

Culturen uit de hele wereld komen samen op zondag 28 juni in het Winkelcentrum Brandevoort in Helmond. Dan gaat de eerste editie van het zomerse wereldfestival ‘Fiesta Mundial’ van start. Het festival is voor jong en oud en een initiatief van de winkeliersvereniging Brandevoort.

Met de zomervakantie in aantocht maak je tijdens Fiesta Mundial kennis met gerechten uit alle hoeken van de wereld en kan je genieten van verschillende dansstijlen. Er is een markt waar standhouders uit diverse landen samenkomen. Daarnaast staan op twee podia muzikale optredens klaar met Indonesische en Afrikaanse invloe-den.

We zijn trots op onze mooie wijk en het bijzondere karakter van het winkelcentrum. Daarom organiseren wij, en vele andere verenigingen en organisaties, hier diverse evenementen”, aldus Jet Uijen, secretaris van winkeliers-vereniging Brandevoort. Vorige maand organiseerden we nog een kunstmarkt en nu brengen we met Fiesta Mundial wereldse zang, dans, hapjes en wervelende shows naar de Helmondse wijk.

Kortom er is van alles te beleven in winkelcentrum Brandevoort. Het evenement vindt plaats in De Plaetse, Helmond van 11.00 tot 17.00 uur. Komen je ook?

Website:  http://www.winkelcentrumbrandevoort.nl/pages/acties.html

Meer-Brandevoort-nieuws:  http://www.brandevoort.ditisonzewijk.nl

1,718 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *