Op zondag 5 mei presenteert Helmond haar nieuwe uitagenda. Dat zal gebeuren tijdens het evenement Rondje Helmond. Op de Mystery Post kunnen bezoekers van het evenement gratis een exemplaar van de HelmondUitagenda meenemen. Burgemeester Elly Blanksma zal om 11.00 uur het eerste exemplaar uitreiken aan inwoners en bezoekers van de stad.  
 

Het doel van de HelmondUitagenda is meer cultuur- en stadsbezoek. Het is de ambitie dat het magazine een positief effect heeft op de cultuur- en evenementenparticipatie in de stad. Maar we willen meer. We streven ook naar meer bezoek aan (nieuwe) winkels, cafés en restaurants in Helmond, doordat de lezers geprikkeld worden door de artikelen in de HelmondUitagenda.

Naast het magazine zijn ook de digitale middelen een waardevolle informatiebron voor de lezers. De website www.helmonduitagenda.nl en de social media kanalen zijn de meest gebruikte online middelen.

HelmondUitagenda is onderdeel van Helmond Marketing. “Helmond is een enorm aantrekkelijke stad om te wonen en om te bezoeken. Vooral dankzij haar culturele activiteiten. De HelmondUitagenda is de wegwijzer in deze inspirerende stad en zet mensen echt aan tot cultuurparticipatie”, aldus Leo Grunberg, directeur van Helmond Marketing. In het tot stand komen van het magazine wordt er nauw samengewerkt met culturele partners in de stad, waaronder De Cacaofabriek, Het Speelhuis, Bibliotheek Helmond-Peel, Museum Helmond, Kunstkwartier, de evenementenorganisatoren en ook retail en horeca.  en VVV Helmond.

“We hopen dat de hele stad deze agenda gaat benutten als platform voor haar evenementen, exposities en activiteiten”, aldus Leo Grunberg. Het magazine verschijnt tien keer per jaar en wordt gratis beschikbaar gesteld in o.a. culturele instellingen, overheidsinstellingen en horeca in Helmond en De Peel.

647 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *