Op dinsdag 10 juli vindt een informatieavond warmtepompen voor bewoners van de Helmondse wijk Dierdonk plaats. Aanvang 19.30, (Torenstraat 3-5, Helmond) , 5701 SH Helmond.

De meeste huizen worden nu nog verwarmd met een traditionele gasketel. Daar gaat echter een einde aan komen. Er liggen landelijke voorstellen om vanaf 2021 geen “ouderwetse, gasgestookte ketels” meer in huizen te plaatsen. Maar wat dan wel? En hoe te handelen als mijn gasketel het begeeft? Warmtepompen (eventueel in combinatie met een gasketel) bieden mogelijk een oplossing. Maar kun je die ook zomaar plaatsen?

Over dit thema gaan de informatieavonden over warmtepompen die door het Energiehuis worden georganiseerd. Omdat er naar verwachting veel interesse is voor dit thema, vinden de avonden gedurende een aantal maanden wijkgebonden plaats.

De eerste bijeenkomst over warmtepompen, voor Stiphout – De Warande, trok veel bezoekers. In verband met de organisatie graag aanmelden via de (nieuwe!) website. Er is plaats voor 40 bezoekers.

515 totaal aantal vertoningen, 7 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *