• IMG_7580
  • IMG_7588
  • IMG_7571

Het werd een bijzondere avond voor de mensen van Sportradio Omroep Helmond.

Het was de 1500e uitzending en ditmaal kwam de uitzending live vanuit het verenigings– gebouw van Honk- en softbal vereniging Mulo uit Brouwhuis. Presentatoren waren Niek de Groot en Cor van Gils en zij hadden een keur van sportmensen van diverse sport verenigingen uit Helmond uitgenodigd en enkelen daarvan kwamen voor de microfoon te zitten om vragen te beantwoorden en hun verhaal te doen.
Als eerste schoof wethouder Stienen aan die er wel wat vanaf wist en er dus veel over te vertellen had. Daarna was voorzitter Rik van Mol van Mulo aan de beurt die eerst werd bedankt dat de uitzending in het gebouw van Mulo mocht plaatsvinden. Andere studiogasten waren onder anderen bekenden en minder bekenden uit de sportwereld: Fons van de Vorst (TC ’81 ), Ralf van de Hurk (ATH), Franklin van de Burgt (tafeltennis), Sjef Weber (Nieky Holzken team) en enkelen anderen meer maar te veel om allemaal te noemen. Tussen het publiek zaten ook onder andere Gerard Feijen van Jibb en enkele mensen van de Helmvaarders. Tussen de interviews werd er even live contact gemaakt met Italië en vanuit Ivrea (Noord Italië) kwamen de berichten over de kampioenen bij de Helmvaarders onder andere Maartje Otten. De berichtgever was Arnold Otten.
Omdat het een jubileum uitzending was werd er door het Mulo bestuur een kado, een soort collectors item aan Niek de Groot uitgereikt die zeer verheugd was toen hij zag dat het een Mulo jack was met het nummer 1500 erop. Het was een avond met alleen maar (hoe kan het ook anders) sportberichten en nieuwtjes, maar ook deze twee uur durende uitzending was te snel voorbij. Er werd nog even nagebabbeld onder het genot van een drankje en toen ging iedereen huiswaarts. Al met al was het een gezellige en sportieve avond die eigenlijk wel een uurtje langer mocht duren…
Verslag en Fotografie: Hans Choufoer

 

 

Meer-Brouwhuis-digitaal-wijk-nieuws:
www.brouwhuis.ditisonzewijk.nl
Facebook:  Brouwhuis
Twitter:  @ditisonzewijk
Google+  Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

 

3,312 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *