Vrijwilligerspenning voor Maja Suykerbuyk

Mevrouw Maja Suykerbuyk heeft donderdag 20 december de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond gekregen voor haar jarenlange belangeloze inzet op diverse maatschappelijke terreinen in Helmond. De onderscheiding werd uitgereikt door wethouder Gaby van den Waardenburg. Dat gebeurde tijdens de feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het behalen van het Keurmerk Branchevereniging Kringloopwinkels Nederland (BKN).

In 1983 is Maja Suykerbuyk gestart met haar vrijwilligersactiviteiten in Wijkhuis de Terp als begeleidster/leidster van het Jazzballet voor meisjes, de buitenlandse vrouwengroep Ontspanning en Visualisatie en de kledingbeurs. Daarnaast was zij leidster van de vakantiekampen voor de meidengroep.

Sinds 2008 is zij actief als vrijwilligster bij de Vrijwillige Terminale Zorg van de LEV-groep. Tevens is zij actief bij Helmond Sport als allround steward, kaartverkoopster en controleur.

Tijdens haar werkperiode van 1993 tot 2018 bij Helso, Atlantgroep en Senzer  was zij gedetacheerd bij de Stichting Kringloopwinkel Helmond. Gedurende die periode was zij actief lid van de ondernemingsraad. Haar betrokkenheid bij de medewerkers bleef niet beperkt tot de kantoortijden. Haar kwaliteiten om mensen en doelgroepen te verbinden werden en worden nog altijd zeer gewaardeerd.

De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele  jaren is voor burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan mevrouw J.M. Suykerbuyk  de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.

Foto: PressVisuals.com

927 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *