De voorbouw van de voormalige Mariaschool is te koop!

De voorbouw van de voormalige Mariaschool is te koop! Een unieke kans om uw dromen te realiseren in een monumentaal en historisch pand in Helmond.

De kop van de Mariaschool is een monument aan de Kromme Steenweg 31 in Helmond, naast de prachtige OLV kerk waarin Theater Speelhuis is gehuisvest. De OLV Kerk wordt verbouwd en theater Speelhuis zal haar definitieve vorm krijgen. Medio 2018 is de herbouw klaar. Bij de bouw van het glazen paviljoen om de kerk zijn de voormalige Mariaschool en de gymzaal gesloopt. De voorbouw of ‘Kop van de Mariaschool’ is behouden. Wij zijn op zoek naar gegadigden die het pand willen kopen voor een passende invulling.

Alle innovatieve ideeën zien we graag terug in uw plan. Uw plan versterkt in ieder geval het aanliggende plein, het vernieuwde theater en het Kunstkwartier. We zijn op zoek naar synergie tussen het Theaterplein, de cultuursector en de centrumfunctie in het Steenwegkwartier.

Interesse?

De verkoop loopt via een tenderprocedure. De koopprijs staat vast op € 155.000 k.k.

Meer informatie

De procedure wordt nader toegelicht in de leidraad. U kunt zich aanmelden voor een bezichtiging tot en met 18 september 2017. Uw inschrijving inclusief uw plan moet uiterlijk 23 oktober 2017 bij de gemeente zijn ingediend.

Download hier:

2,250 totaal aantal vertoningen, 7 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *