Wegafsluitingen ivm kermis Helmond-Centrum

Zomerkermis in Helmond

De zomerkermis wordt dit jaar gehouden van donderdag 6 tot en met woensdag 12 juli. Er staan zo’n 60 attracties op en rond de Markt, het Ameideplein, de Watermolenwal, het Speelhuisplein en het Havenpark.

Foto: Nicky van der Heijden

In verband met de kermis zijn het einde van de Noord-Koninginnewal, de Ameidewal en de Watermolenwal van maandag 3 juli (18.00 uur) tot en met donderdag 13 juli (18.00 uur) afgesloten voor het verkeer. De City parkeergarage is alleen bereikbaar via de Torenstraat. Bewoners van de afgesloten wegen kunnen hun huis in die periode beperkt met de auto bereiken voor het laden en lossen.

Bekijk hier de kaart met afsluitingen (PDF)

Parkeren

Op de parkeerplaatsen en -terreinen op straat gelden de normale betaaltijden. Op de parkeerterreinen Ameidewal en Speelhuisplein kan tijdens de kermis niet worden geparkeerd. Vergunninghouders krijgen hierover persoonlijk een bericht.

De bewaakte parkeergarages Doorneind en City zijn alle kermisdagen tot 22.00 uur geopend, evenals de bewaakte fietsenstallingen Doorneind en Speelhuisplein. Voor parkeergarage Boscotondo en de fietsenstalling Kasteel Traverse (Parkweg) gelden de normale openingstijden. In alle parkeergarages gelden de normale tarieven. Bij de ingangen van de gemeentelijke parkeergarages en fietsenstallingen vindt u een overzicht van de openingstijden tijdens de kermisperiode.

Weekmarkten

De woensdagmarkten van 5 en 12 juli verhuizen naar de Noord-Koninginnewal. De zaterdagmarkt van 8 juli wordt verplaatst naar de Koninginnewal en de Marktstraat. Deze straten zijn die dag ook voor verkeer afgesloten. De Zuid-Koninginnewal is afgesloten tussen de Kasteel Traverse en de Molenstraat. Omleidingsroutes staan aangegeven.

Bekijk hier een plattegrond van de weekmarkten (PDF)

Kijk voor meer informatie over de zomerkermis op www.helmondkermis.nl.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

1,929 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *