Het boek van Sinterklaas “Kasteel van Sinterklaas Helmond”

Vanaf 20 november verkrijgbaar in de Smulwinkel op het voorterrein: Het Grote Boek van Sinterklaas. Een groot boek, maar wel voor een klein prijsje! De novembermaand is tenslotte al duur genoeg.

Het boek opent met een speciaal voor Het Kasteel van Sinterklaas geschreven voorleesverhaal, dat is geïllustreerd met foto’s die niet zouden misstaan in de World Press Photo-verkiezing. Vinden wij tenminste.

Het verhaal

In het verhaal staat de achtjarige Stijn uit Helmond centraal. Tijdens het bezoeken van het Kasteel van Sinterklaas is Stijn in slaap gevallen onder een postzak. Wanneer hij weer wakker wordt, ziet hij dat hij zich gigantisch verslapen heeft en dat het al 5 december is. Een probleem? Welnee! Het geeft hem dé kans om de verjaardag van Sinterklaas in het kasteel te vieren. Dat is nog eens wat anders dan pakjesavond thuis! Stijn moet wel zorgen dat hij niet ontdekt wordt. Zijn ongeruste ouders en broertje komen hem zoeken en als Sint of de pieten hem ontdekken, is het ook uit met de pret. Uiteindelijk is Stijn iedereen te slim af en beleeft hij Sinterklaasavond als nooit tevoren. En de grootste surprise? Die krijgen zijn ouders en broertje.

In het Grote Boek van Sinterklaas staan ook recepten, gedichten en knutselopdrachten.

Hebben? Wacht niet te lang!

Het Grote Boek van Sinterklaas is een prachtig afgewerkt boek met een harde kaft en een luxe uitstraling. Toch hebben we de prijs beperkt weten te houden. Voor 7 euro is het van jou. Tegen inlevering van de bon uit de Sinterklaaskrant krijg je ook nog eens 1 euro korting. Maarrr… wacht niet te lang! Het is een gelimiteerde editie en we verwachten dat het snel is uitverkocht (met dat laatste hebben we bij Het Kasteel van Sinterklaas sowieso wel ervaring).  www.hetkasteelvansinterklaas.nl

Het Grote Boek van Sinterklaas is uitsluitend verkrijgbaar in de Smulwinkel. Het is helaas niet mogelijk om het te bestellen of reserveren.

Kijk hieronder voor een preview!

Fotografie: BC Fotografie
Vormgeving: Rob Vogels (Reclamestudio Go)
Tekst verhaal: Matthijs Lodewijks

2,080 totaal aantal vertoningen, 14 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *