Energiehuis Helmond: 15  oktober thema-avond ‘warmtepomp’ voor Mierlo-Hout

Energiehuis Helmond presenteert een programma met wijkgerichte thema-avonden over het fenomeen ‘warmtepomp’. Op twee avonden net voor de zomer bleek daar veel belangstelling voor te zijn. Op donderdagavond  15 oktober zijn mensen uit de Oranjebuurt van harte welkom.

De warmtepomp staat volop in belangstelling als alternatief voor de gasgestookte CV ketel. We krijgen veel huiseigenaren die informatie zoeken omdat hun CV ketel aan vervanging toe is. Wat een warmtepomp is, hoe hij werkt en onder welke omstandigheden een warmtepomp inpasbaar is, daarover ontbreekt het bij veel mensen aan kennis.

Energiehuis Helmond maakt er graag werk van uw kennis bij te spijkeren. Berrie Horsten zal u als voorzitter graag welkom heten. Kees Bakker, energiespecialist bij het Energiehuis verzorgt een presentatie over de warmtepomp. Voor iedereen te begrijpen. Te gast is ervaringsdeskundige Theo Penders (inwoners Mierlo Hout, vrijwilliger Energiehuis, verwarmt zijn woning met een hybride warmtepompsysteem).

DSC_0366

Een van de deelnemers na afloop van een vorige bijeenkomst: ‘dank voor jullie uitleg, nu begrijp ik een beetje wat een warmtepomp is. Interessant, én ik snap dat heel wat bij komt kijken om onze aardgasketel door zo’n apparaat te vervangen. Maar we gaan er over nadenken’.

De data voor de wijkgerichte bijeenkomsten vind u in de agenda. Ga naar aanmelden info-avonden warmtepomp voor uw inschrijving. Aanmelden is noodzakelijk, we hebben per bijeenkomst plaats voor maximaal 45 mensen.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

686 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *