Prins Frans d’n Urste bij cv de Kattendonders

Onder het toeziend oog van diverse bevriende carnavalsverenigingen uit de regio werd op vrijdag 16 november hun hoogheid bekend gemaakt.

Onder muzikale begeleiding van hun hofkapel de Hoizeiers – Phileutonia werd door de voorzitter van de Prinsen commissie Prins Frans d’n Urste benoemd als 6e hoogheid van cv. De Kattendonders.

In het dagelijks leven gaat hij als François Smits door het leven. Maar als eerbetoon aan zijn vader die 50 jaar geleden Prins is geweest bij cv. De Zotters draagt hij dan nu ook de titel Prins Frans d’n urste. Hij wilde eigenlijk pas Prins worden als ze 11 jaar bestaan maar toen ze hem dit jaar vroegen hoefde hij niet lang na te denken. Francois is werkzaam als floormanager bij City resort te Helmond en is al 5 jaar de grootvorst van de verenging. Ook is hij een van de oprichters van deze nog steeds de jongste vereniging van Helmond, die bestaat uit een complete hofhouding van totaal 51 personen en resideren in het verenigingsgebouw van Phileutonia. Verder is hij groot-fan van Laurel and Hardy (de dikke en de dunne) deze zijn dan ook terug te vinden op zijn medaille.

Samen met zijn vrouw Miriam en kinderen Noa en Quinn gaan ze er een mooi seizoen van maken.

Hij wordt dit jaar bijgestaan door zijn schoonbroer Hans van der Burgt als zijn adjudant.

Bron foto: Press visuals

 

Meer-Helmond-West-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website: www.helmond-west.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-West
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,388 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *