Zaterdag 26 mei staan van Volleybal Club Polaris weer vier jeugdteams te popelen om op de regiokampioenschappen een goed resultaat te behalen. Ditmaal eens dicht bij huis; alle wedstrijden worden in het Indoorsportcentrum te Eindhoven gespeeld.

Het meisjes B 1 team treft om 15.00 uur Next Volley uit Dordrecht en in dit duel gaat het om het kampioenschap van de regio Zuid Nederland. De winnaar plaatst zich voor de Nederlandse Gesloten Jeugd Kampioenschappen (NGJK), die de week erop weer in Eindhoven zijn. Dan strijden in totaal 64 jeugdteams in alle categorieën om het nationale kampioenschap. Voor de basisschool jeugd die het Cool Moves Volleybal (CMV) beoefent staan er soortgelijke wedstrijden op het programma. De vier 12 – jarige Rayonkampioenen bij het Nivo 6 spelen een vierkamp en de winnaar van deze poule plaatst zich eveneens voor de NGJK. Polaris N6 1 speelt om 10.00 uur tegen BIVOC uit Biest Houtakker en vervolgens om 11.30 uur tegen NUVOC uit Veldhoven en om 12.30 uur tegen WIK uit Groot Ammers, de rayon kampioen van Rotterdam. Bij het CMV Nivo 4 is Polaris met twee verschillende teams rayon kampioen geworden. Polaris N4 1 speelt om 10.00 uur tegen FUSION uit Rotterdam; om 11.30 uur tegen OVOCO uit OSS en om 12.30 uur tegen VC ATHOS uit Sevenum. Polaris N4 2 treft om 10.00 uur ODI MIddelbeers, om 11.00 uur Peelpush uit Meijel en om 12.00 uur GAVOC uit Oud Gastel.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

 

 

1,601 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *