Van Gassel tot 2021 bij Helmond Sport

Stijn van Gassel staat ook de komende jaren onder de lat bij Helmond Sport. De talentvolle doelman heeft een contract getekend dat hem tot 2021 aan de club verbindt.

De 21-jarige Van Gassel is afkomstig uit de eigen jeugd en miste dit seizoen nog geen enkele wedstrijd. De keeper uit Ysselsteyn is blij met zijn contractverlenging en kijkt met vertrouwen naar de toekomst. “Ik voel me hier thuis en heb bewust de keuze gemaakt om te blijven. Voor mij is het belangrijk om minuten te maken en die kans krijg ik bij Helmond Sport. Ik wil hier, samen met de supporters, nog veel mooie momenten mee gaan maken”, zegt Van Gassel.

Ook algemeen directeur Marcel van den Bunder is content met het aanblijven van de keeper . “Stijn is een talentvolle doelman, die dit seizoen heeft bewezen belangrijk te zijn voor Helmond Sport. Daarnaast is het een jongen die goed past binnen de cultuur en het beleid van de club. Met het oog op de toekomst is dit een belangrijke slag die we slaan.”

Van Gassel debuteerde op 22 april 2016 voor Helmond Sport in de wedstrijd tegen FC Oss. Toen kwam hij in de 85e minuut in het veld voor Wouter van der Steen. Zijn definitieve doorbraak kende hij vorig seizoen. Na de blessure van eerste doelman Ferhat Kaya pakte Van Gassel zijn kans onder de lat. Dit seizoen is Van Gassel de vaste nummer één en blinkt hij regelmatig uit. Tot dusverre keepte hij 38 competitiewedstrijden voor Onze Club.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,373 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *