Inschrijving optocht Mierlo-Hout geopend

Onder het motto ‘net niet de grootste, zeker wel de gezelligste van het zuiden’ trekt zaterdag 2 maart de carnavalsoptocht door Mierlo-Hout. De inschrijving voor de optocht is inmiddels geopend. Aanmelden kan alleen via optocht@kluppels.nl.

Alle creaties worden gekeurd. Zogenaamde ‘zuipwagens’ krijgen geen startnummer en kunnen dus niet deelnemen aan onze optocht. De organisatie is in handen van Stichting Buitengebeuren Mierlo-Hout.

Route

Alle individuen, paren, kleine en grote groepen en wagens worden in de buurt van industrieterrein Houtsdonk opgesteld. Vanaf daar trekt de stoet door de Houtse Parallelweg en de Hoofdstraat. Ter hoogte van de Windmolenstraat wordt de optocht ontbonden.

Meedoen? Dat kan!

Deelnemers kunnen zich inschrijven in één van de volgende categorieën:

– Individueel

– Paren

– Groep klein (tot 10 personen)

– Groep groot (vanaf 10 personen)

– Wagen

 

Wil je je aanmelden met je wagen, groep of misschien wel alleen of met je maatje? Dat kan! Stuur dan een mail naar optocht@kluppels.nl. Er is dit jaar geen inschrijvingsavond in de Geseldonk.

 

Jubileumeditie Helmondse Lichtjes Parade op zaterdag 6 april

Meedoen met de tiende editie van de Helmondse Lichtjes Parade? Dat kan ook! Op zaterdag 6 april trekt de parade met prachtige verlichte creaties door de Houtse straten. Aanmelden kan via www.helmondselichtjesparade.nl.  

990 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *