Vrijwilligerspenning voor Ad Geluk

De heer A.P. (Ad) Geluk heeft woensdag 10 oktober de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen ter gelegenheid van zijn 25 jarig jubileum als vrijwillige bedrijfshulpverlener bij het Elkerliek Ziekenhuis. De onderscheiding werd uitgereikt door wethouder Antoinette Maas.

Kort voor de brand in 1989 is de bedrijfshulpverleningsorganisatie (BHV) van Elkerliek Ziekenhuis opgericht. Dit incident zorgde ervoor dat de noodzaak van een BHV werd onderstreept. Naast het werk in de zorg zet een actieve groep medewerkers zich 24 uur per dag vrijwillig in voor de BHV.

Sinds 1993 maakt Ad Geluk deel uit van deze groep. Naast  de taken van BHV-er geeft hij instructies aan medewerkers van het ziekenhuis, organiseert hij oefenavonden voor de BHV-ers van het ziekenhuis en voert hij preventieve taken uit. Ook heeft hij zich jarenlang ingezet als waarnemend hoofd BHV. Door zijn jarenlange ervaring, zijn kennis en kunde plus goede manier van communiceren is hij voor vele een vakspecialist en leermeester. In 2014 is de heer Geluk uitgeroepen tot BHV-er van 2014. Na zijn pensionering  is hij nog steeds als vrijwilliger betrokken bij de BHV in het Elkerliek Ziekenhuis.

Deze onvermoeibare vrijwillige inzet, gedurende vele  jaren,  is voor burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan de heer A.P. Geluk  de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.

Foto: PressVisuals.com

1,237 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *