Weersverwachting: Helmond krijgt te maken met sneeuw!

Wie dacht dat we er vanaf waren had het mis. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid morgen weer sneeuwen. En nee geen natte sneeuw maar echt mooie droge sneeuw. En niet 1,2 of 3 cm. Maar wel 8 cm sneeuw wordt er verwacht. En dat houdt het volgende in:

Nederlandse Spoorwegen

De NS heeft laten weten dat zij haar dienstregeling al gaan aanpassen. Zij adviseren dan ook dat u de reisplanner moet raadplegen voor u met de trein gaat reizen. Deze is ten alle tijden actueel met de laatste reisinformatie.

Rijkswaterstaat / Verkeers Informatie Dienst 

Rijkswaterstaat en het VID laat weten dat men morgen tijdig op reis zal moeten omdat zij namelijk verwachten dat het morgen met name in de ochtendspits erg druk kan worden op de wegen. Zij vragen daarom ook om de snelheid dan aan te passen aan de weersomstandigheden op dat moment.

KNMI

Het KNMI heeft op dit moment al code geel uit gegeven voor de provincie Noord – Brabant. Zij waarschuwen dat het vannacht mogelijk kan gaan sneeuwen en dat de kans groot is dat het pak sneeuw in het zuiden iets meer kan zijn dan in het noorden.

Gemeente Helmond

Gemeente Helmond laat zojuist op haar facebookpagina weten dat er morgen volop gestrooid gaat worden. Zij laten ook weten dat er niet op alle wegen van Helmond gestrooid kan gaan worden. Wilt u weten welke wegen en fietspaden geveegd en gestrooid gaan worden? Klik dan hier! 


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,135 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *