Informatieavond Stiphout: ‘isolatie van woningen’

Wat is er mogelijk op gebied van isolatie van uw woning, wat komt er bij kijken? Hoe belangrijk is isolatie? Over dit onderwerp organiseert Energiehuis Helmond per wijk aparte informatieavonden. Op 14 maart staat Stiphout op de agenda. Op 21 maart is het gebied Warande / Oranjebuurt / omgeving Steenweg aan de beurt.

We doen dit met redenen:  met de veranderingen die er aankomen in de energievoorziening van de woningen in Helmond – van het aardgas af – is isolatie van woningen meer dan ooit van belang. Wat de oplossingen ook zullen zijn, altijd geldt: beperk de energiebehoefte. Want wat je niet gebruikt hoef je ook niet op te wekken.

We merken in het Energiehuis Helmond dat er veel behoefte is aan informatie over isolatie. Veel eigenaren hebben een hoog energiegebruik, en dus ook hoge energielasten. Veel woningen missen comfort – vooral in de in de koude perioden – door matige isolatie.

Als iemand overweegt zijn of haar woning te verduurzamen, dan zal bij de meeste woningen eerst de warmtevraag sterk beperkt moeten worden. De eerste stap is altijd het op orde brengen van de isolatie van muren, ramen, vloeren en daken. Dat is soms eenvoudig, maar soms ook lastig. Als je gaat isoleren, dan moet dat goed gebeuren.

U kunt zich aanmelden via de website. Er is plaats voor 40 gasten.

Meer-Stiphout-Warande-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website: www.stiphout-warande.ditisonzewijk.nl
Facebook: Stiphout-Warande
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

863 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *