Workshop koffiebranden tijdens de levzomerweken voor senioren

Na 5 weken en ruim 30 activiteiten voor de Helmondse 55+er starten we deze week met de nieuwe activiteit “koffie branden en koffieproeverij” bij de enthousiaste eigenaren Stephan en Daisy van “The count of Coffee” op de Markt in Helmond. Met 25 deelnemers zit deze knus ingerichte koffiecorner vol met geïnteresseerde koffiedrinkers. Stephan beweegt flexibel mee als er uit alle hoeken vragen op hem worden afgevuurd. Positief verbaasd over de hoeveelheid kennis die Stephan auto-didactisch heeft opgedaan. Na een theoretisch gedeelte gaan de senioren in kleine groepjes zelf aan de slag met het branden van de groene koffieboon. De geur is heerlijk, de sfeer is gezellig en de koffie met allerlei smaakjes is verrassend.

Nog 3 weken en ruim 20 activiteiten te gaan, voordat de Levzomerweken met het slotfeest op 16 augustus wordt afgesloten.

Veel activiteiten zitten volgeboekt. Als u benieuwd bent waar u nog aan deel kunt nemen, neem dan even telefonisch contact op met Levgroep 0492- 598989 of kom langs in de Penningstraat 55.

329 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *