Systeem verkoop kaarten Kasteel van Sinterklaas op de schop

Na de problemen vorig jaar met de verkoop van de toegangskaarten voor het Kasteel van Sinterklaas zijn er grote veranderingen aangebracht in het verkoopsysteem. Via de site www.hetkasteelvansinterklaas.nl kunnen van maandag 28 oktober tot en met woensdag 30 oktober kaarten worden gereserveerd.  De kaarten worden dan op basis van loting verkocht. Het maakt dus niet uit op welke dag je de kaarten reserveert. Op donderdag 31 oktober hoor je of je bent ingeloot. Je ontvangt dan een email met een betaallink. Je kunt dan tot 16.00 uur zondag 3 november de kaarten betalen. Gebeurt dat niet dan gaan de kaarten terug in de verkoop.

Bij het reserveren van de kaarten geef je maximaal 3 voorkeursdata door. Wanneer je een of meer voorkeursdata op een doordeweekse dag kiest, is de kans groter dat je wordt ingeloot voor de toegangskaarten, omdat de meeste mensen in het weekend willen gaan.

Ook is er een maximum ingesteld van zes toegangskaarten per bestelling. Dus bij een bestelling voor meerdere kaarten, wordt er 1 verzamelkaart uitgegeven op naam. Ook staan het aantal kinderen en volwassenen op de verzamelkaart. Dus de optie om kaarten tegen woekerprijzen via marktplaats te verkopen valt weg. De toegangsprijzen zijn € 3,50 per kind tot en met 12 jaar en € 6,00 voor 13 jaar en ouder.

Is het niet gelukt om ingeloot te worden voor kaartjes, niet getreurd. Er is een tweede kans. Van maandag 4 november tot en met woensdag 6 november kan men nog een keer kaartjes reserveren, onder vermelding van 3 voorkeursdata. Als je bent ingeloot, ontvang je donderdag 7 november de email met de betaallink, die moet uiterlijk zondag 10 november om 16.00 uur betaald zijn. Zo niet gaan de kaarten weer in de verkoop.

Zijn er dan nog kaarten over dan volgt er een derde bestelronde.

De organisatie hoopt dat door deze wijze van kaartverkoop de grootste problemen zijn opgelost. Voor meer informatie over de kaartverkoop kijk op www.hetkasteelvansinterklaas.nl of op de facebookpagina van het Kasteel van Sinterklaas.


Foto: Jan Dijstelbloem

1,068 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *