222 Meelopers

Voor de SamenLoop voor Hoop die op 29-30 juni zal plaatsvinden, hebben zich nu al via 22 teams 222 deelnemers aangemeld.

Een nieuw record, zo vroeg in de voorbereiding. Het animo is groeiende mede omdat vanwege het eerste lustrum (de vijfde keer) extra belangstelling bestaat voor dit wandelevenement. Ook doen dit jaar meer en meer mensen (en bedrijven) uit Laarbeek mee. De belangstelling vanuit Laarbeek wordt mede ondersteund door een nieuwe ambassadeur aldaar, in de persoon van Burgemeester Frank van der Meijden, collega van Elly Blanksma, burgemeester van Helmond, die al jaren de SamenLoop een warm hart toedraagt. Wat ook bijdraagt aan de hoge deelname is het feit dat de SamenLoop dit jaar wordt georganiseerd in juni in plaats van in september zoals eerder.

De organisatie van de Samenloop schat in dat het aantal deelnemers nog verder zal toenemen. Per slot van rekening is het nog 100 dagen voordat het zover is. En hoe meer meelopers, hoe beter het is. Alles voor het goede doel: KWF Kankerbestrijding en Inloophuis de Cirkel.

Deelnemers kunnen zich melden: www.samenloopvoorhoop.nl/helmond

Voor 15.- doe je mee, krijg je een gratis T-shirt en beleef je een uniek, bijzonder en warm weekend.

samenloopvoorhoop Helmond

????????????????????????????????????

409 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *