2e Innovation Challenge Peel Duurzaam Gezond

In ’t Warant vond op 16 april de 2e Innovation Challenge plaats van het netwerk Peel Duurzaam Gezond. De ongeveer zestig aanwezigen waren enthousiast en positief over deze bijeenkomst en de vier pitches. Als meest veelbelovende innovatie werd hieruit als winnaar gekozen: het Elkerliek ziekenhuis met hun idee om Augmented reality toe te passen om patiënten tijdens hun opname tot beweging te stimuleren (7.500 euro). De LEV groep kreeg de aanmoedigingsprijs met het idee Topic taal (2.500 euro).

De partners van Peel Duurzaam Gezond willen gezamenlijk regionaal gezondheidsbeleid tot uitvoer brengen, dat zich richt op alle inwoners van de Peel en daarmee de vitaliteit en sociale cohesie van de Peel te bevorderen. Positieve gezondheid is daarbij de gemeenschappelijke taal. Het netwerk doet dit door te leren van elkaars ervaringen, het delen van elkaars innovaties en vernieuwing te ontdekken op raakvlakken tussen de organisaties.

De innovaties voor de Challenge zijn ideeën en verbeteringen die niet direct zorg zijn, niet heel grote investeringen vragen en andere organisaties inspireren en uitdagen.

biglogo-ggz

711 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *