Helmond – In Helmond werden dinsdag 4 september net na middernacht drie Litouwse mannen in de kraag gegrepen. Dit na een alerte melding van een inbraak in een woning.

Bij de meldkamer kwam maandag 3 september rond 23.45 uur een telefoontje binnen over een inbraak in een woning aan de Burgemeester Krollaan in Helmond. Het alarm bleek af te zijn gegaan. Een raam van het pand was opengebroken en de woning was doorzocht. Terwijl we bij de woning bezig waren met onderzoek kwam een tweede melding binnen van een verdachte situatie bij een pand aan de Mierloseweg in Helmond. Agenten zagen op het terrein een auto staan met daarin twee personen en een man die de benen nam. De drie verdachte mannen, één van 32 en twee van 24 jaar, zijn daar kort na middernacht aangehouden. De aangetroffen auto is in beslag genomen. De drie verdachten zitten vast voor verder onderzoek.


Bron: 112nieuwsonline


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,314 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *