Burendag bij Stichting LIEF
Ieder jaar is op de 4e zaterdag in september Burendag. Ook dit jaar weer en wel op zaterdag 23 september 2017.

Ook Stichting Lief, die sinds dit jaar hun intrek hebben genomen in het pand aan de Calsstraat 2 te Mierlo-Hout, zal meewerken aan Burendag.

Stichting Lief is opgericht in november 2014 en zorgt dat mensen met een minimaal budget voorzien worden van voedsel, speelgoed, kleding, verzorgingsproducten en huishoudelijke spullen.
In het kader van burendag is het natuurlijk leuk als alle buren eens komen kijken in het pand van Stichting Lief, zodat we elkaar allemaal beter leren kennen en wellicht vragen kunnen beantwoorden die er zijn en/of dat we iets voor u kunnen doen.

Stichting Lief is zaterdag 23 september 2017 geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur en zorgt dat de koffie, thee met wat lekkers klaar staat. Ook aan de kinderen wordt gedacht.

Uiteraard is er dan ook de gelegenheid om speelgoed en kleding te kopen, waarbij de opbrengst gebruikt wordt voor de leden van Stichting Lief
Wenst u meer informatie wat onze stichting doet en voor de openingstijden van onze winkel kunt u terecht op www.stichtinglief.nlburendag 2017

2,012 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *