De winkel van Stichting Lief bestaat 1 jaar.

De winkel van Stichting Lief bestaat 1 jaar.

Op 11 maart 2017 opende stichting Lief de winkel aan de Calsstraat 2.
In het begin waren er 2 dagen in de week dat de winkel open was en dat onze leden daar hun spullen konden komen ophalen en uitzoeken.
Maar ook kwamen er veel mensen over de vloer die geen lid waren, maar wel met een kleine beurs rond moesten zien te komen. Dus wat is mooier dan voor zoveel mensen klaar te staan en die gebruik kunnen maken van de spullen in onze winkel. Het werd zo druk dat we uiteindelijk meer dagen in de week open zijn gegaan. De verkoop van spullen met super lage prijzen maakt dat Stichting Lief open kan blijven en dat hiermee de kosten gedekt kunnen worden.

Voor de leden van Stichting Lief blijven de spullen uiteraard gratis. Ondertussen werd ook de vraag naar onze diensten groter en hebben we de lat hoger moeten leggen qua inschrijven als minima bij Stichting Lief.
Zo weten we ook dat we de juiste doelgroep binnen de Stichting mogen ontvangen. Nog steeds bereiken we mensen die maandelijks de eindjes aan elkaar moeten knopen en dankzij onze winkel ook echt kunnen winkelen voor een super lage prijs. Aangezien we op 11 maart 2018 ons 1 jarig bestaan hebben willen we dit gaan vieren op zaterdag 10 maart. Iedereen is dan welkom om dit met ons te vieren.
Entree is uiteraard gratis maar men dient zich wel op te geven in de winkel.

2,066 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *