600 Helmondse basisschoolkinderen maken kennis met sport en spel tijdens Giga Kangoeroedag bij OEC

600 basisschoolkinderen maken kennis met sport en spel tijdens Giga Kangoeroedag bij OEC  

600 Helmondse basisschoolkinderen worden dinsdag 23 mei verwelkomd door OEC Korfbal op Sportpark De Braak tijdens de allereerste Giga Kangoeroedag. Jonge leerlingen van vijf Helmondse basisscholen maken die dag kennis met bewegen en spelletjes doen, onder begeleiding van 80 enthousiaste vrijwilligers van OEC, Jibb en het Summa College.

Deelnemende kinderen komen uit de groepen 1 en 2 van de basisscholen Silvester Bernadette, De Goede Herder, De Vuurvogel, De Korenaer en Talentrijk. OEC en Jibb organiseren de dag om kleuters aan het bewegen te krijgen en kennis te laten maken met sport en spel.

De Giga Kangoeroedag is een grotere versie van de kangoeroe-trainingen die elke zaterdagochtend bij OEC plaatsvinden voor jonge kinderen. Door veel aandacht voor succesbeleving en spelenderwijs bewegen, ontwikkelen kleuters daar hun motoriek en leren zij samen te spelen.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

1,717 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *