De 60ste wandelvierdaagse van Helmond wordt gehouden van 22 tot en met 25 mei 2019.

In Helmond worden het hele jaar diverse uiteenlopende activiteiten georganiseerd, denk aan muziekevenementen, winteractiviteiten, kermissen maar ook verschillende sportieve activiteiten.
Een jaarlijks terugkerend sportief evenement is de wandelavondvierdaagse, 4 avonden, eigenlijk 3 avonden en 1 middag, lopen er zo’n 4000 deelnemers door de straten, bossen en buiten gebieden van Helmond.
De deelnemers van jong tot oud lopen dan 5, 10 of zelfs 15 km per dag.

De wandelavondvierdaagse kent in Helmond een lange geschiedenis en wordt in 2019 voor de 60ste keer georganiseerd, iets waar we in Helmond trots op moge zijn.

4 dagen wordt er gewandeld door Helmond waarbij alle deelnemers zich op de laatste wandeldag, traditie getrouw is dit op zaterdag, verzamelen op het veld bij de Lorenzstraat, waar vandaar het in een lange stoet gaat naar het eindpunt op het Boscotondo, dit alles onder muzikale begeleiding van diverse muziekkorpsen en bandjes,

Vele ouders/ooms en tantes en groot ouders staan dan langs de route om de lopers tijdens deze Bloemenintocht aan te moedigen en hen te belonen met bloemen en een lekkere traktatie.

Zoals gezegd: De wandelavondvierdaagse kent in Helmond een lange geschiedenis.

Ter gelegenheid van de 60ste wandelavondvierdaagse is er , in samen werking met Dit is onze wijk een leuke film gemaakt. Hierin is niet alleen te zien hoe het er vroeger aan toe ging maar ook hoe er vandaag de dag wordt gewandeld.

 

60jaarwandel4daagsehelmond-2

1,616 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *