A smile per mile is ons doel; wie wil er mee?

wesley waldt‘Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Wesley Waldt, ik ben 17 jaar en woon in Brandevoort.’

Dit is wat Wesley schreef naar de redactie van Ditisonzewijk.nl De afgelopen 2 jaar heb ik mij met mijn collega Patrick Rossou ingezet om ernstig zieke kinderen of kinderen met een beperking  blij te maken en een fijne dag te bezorgen door middel van hun eigen passie: sportwagens!

Eind 2016 hebben  zij drie edities  georganiseerd en  ze besloten dat ze hier meer mee moesten gaan doen om nog meer kinderen te verrassen met een ritje in zo’n mooie auto.

Hij is samen met zijn collega in overleg gegaan, hoe ze het konden aanpakken. Wesley: ‘We hebben samen besloten dat we in 2017 eens flink zouden uitpakken. Want hoe geweldig zou het zijn om nog meer kinderen blij te maken? Mensen zeggen wel eens tegen mij: “Wat knap dat jullie dat doen!” Maar daar zeg ik altijd op dat ik het gewoon leuk vind om mijn twee passies te kunnen combineren: mooie auto’s en werken met kinderen.’

Op 7 mei hebben zij de trailer gefilmd met drie kids. Zij noemen ze ‘onze filmsterren’. Via  de trailer hieronder kunnen de mensen een blik werpen op het eindresultaat, waar zij maar al te trots op zijn.

Wesley: ‘A smile per mile is ons doel: op 10 september gaan we een tour organiseren met 60 sportauto’s en bieden we kinderen die ziek zijn  een ritje aan.  We willen de kinderen een dagje met plezier gunnen zonder aan hun ziekte te hoeven denken. Dus een lach per mijl! Ken je of ben je een ziek kind dat graag een ritje zou maken in een prachtige auto, dan kun je deze kanjer aanmelden voor een ritje. Dat horen wij dan graag! Inmiddels hebben wij meer dan 60 wagens, maar deze zijn nog niet allemaal gevuld.   

Ga naar de link van onze website om je in te schrijven of eens lekker op rond te neuzen!

 

3,502 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *