Aanstaande zaterdag trekt Helmondse Lichtjes Parade door Mierlo-Hout

Mierlo-Hout verandert aanstaande zaterdag in een klein Disneyland. Tienduizenden lampjes toveren de pikdonkere straten om tot een waar sprookje tijdens de negende editie van de Helmondse Lichtjes Parade (voorheen Wooden Light Parade). Vanaf 19.30 uur trekken de verschillende verlichte creaties door Mierlo-Hout.

Niet de kwantiteit maar de kwaliteit staat ieder jaar weer hoog in het vaandel voor de deelnemers. Met hun schitterend verlichtte creaties vermaken zij het publiek. De route begint, net als bij de vorige edities, op industrieterrein Houtsdonk. Vanaf daar trekken de deelnemers over de Houtse Parallelweg richting de Hoofdstraat. Ter hoogte van de Windmolenstraat eindigt de optocht.

In de grote verwarmde tent op het Kerkplein gaan we er vanaf 19.30 uur tot 01.00 uur een fantastisch feest van maken. Na afloop van de Helmondse Lichtjes Parade worden daar de prijswinnaars bekendgemaakt.

Op deze avond zijn de Hoofdstraat en de Houtse Parallelweg van 18:00 tot 23:30 uur afgesloten voor al het verkeer. Toegang tot de parade kost € 2,50 per persoon, kinderen tot 4 jaar gratis.

Deelnemerslijst HLP 2018

Datum:      zaterdag 17 maart 2018

Tijd:           19.30 uur

Waar:         Centrum Mierlo-Hout (Helmond)

Prijs:          € 2,50 euro per persoon (kinderen tot 4 jaar gratis)

Meer info: www.helmondselichtjesparade.nl

1,848 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *