Aaron D gaat de Benelux in met nieuwe single

Oranje-fanaat Johan Vlemmix maakt opwachting in nieuwe clip AARON D

Helmond,9 november 2018

Aaron Dijsselbloem, zoals zijn volledige naam klinkt, bracht de afgelopen jaren twee albums en een reeks singles op de markt. Een aantal van deze releases belandden in de landelijke Mega Single Top 100.

Ook de jumpstyle-plaat Nowhere To Hide gooide hoge ogen in 2007 in Nederland, en in 2008 en 2009 ook in Duitsland, Polen, en buiten Europa.

Na een stilte kwam AARON D. in 2014 op de proppen met All About The Fun, een zogehete hands-up track. Deze single werd uitgebracht door het Duitse dancelabel Andorfine Records, en pompte de plaat de hele wereld over. In meer dan 35 landen is deze track te vinden op iTunes en pakte tevens een 50-tal in Duitsland populaire compilatie’s mee.

Begin 2015 bracht de release- en vooral spraakmakende videoclip You Spin Me Round (cover van Dead Or Alive uit 1985) veel teweeg waarin Aaron een vuist maakte tegen homogeweld. De clip is inmiddels zo’n veertigduizend keer bekeken op YouTube. De live-show en podiumact werd begin dit jaar groots voorgesteld bij Club Rouge, Eindhoven. De avond werd zeer goed bezocht en het publiek bleef razend enthousiast achter.

Na een stilte van bijna 3 jaar presenteert AARON D. met trots wederom een nieuwe single: Always On My Mind!

Dit keer een cover van Brenda Lee uit 1972. Het origineel werd geen hit, wel de versie van Elvis Presley. De AARON D versie is gebaseerd op de ludieke mix van Pet Shop Boys uit 1987.

De videoclip is geschoten in de riante villa van (wie kent hem niet?) Johan Vlemmix in Eindhoven. Met opnieuw een statement tegen homogeweld. Meneer Vlemmix zelf maakt ook zijn opwachting in de clip.

Op 9 november komt de single uit in iTunes en zal de videoclip te aanschouwen zijn.

AARON D. staat bekend om zijn dancecovers uit de jaren 80. Eerder blies hij ook Gold (Spandau Ballet), Don’t You Forget About Me (Simple Minds), Shout (Tears For Fears) en Do You Really Want To Hurt Me (Culture Club) nieuw leven in. 

Volledige Discografie en meer informatie op de website www.AaronD.nl

Instagram: @AaronDcrew
Facebook: facebook.com/AaronDcrew
Twitter: @AaronDcrew
YouTube: youtube.com/AaronDcrew

Verslag en Informatiebron: Aaron D.

 

 

718 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *