De 8 jarige Luc Swinkels uit Helmond organiseert op 1 september 2018 een koffie morning om geld in te zamelen voor stichting Opkikker.

Waarom doet Luc dit voor stichting opkikker?

Stichting opkikker geeft gezinnen met een ziek kind de kracht om door te gaan d.m.v. “opkikkerdagen.” De mensen van deze stichting zetten zich iedere dag om deze gezinnen, op de momenten dat het er echt toe doet, te ontzorgen en de energie te geven om door te gaan. Luc heeft met zijn zusje Anouk en zijn ouders ook zo’n opkikkerdag ook meegemaakt. Zijn zusje is op de leeftijd van 21 maanden overleden aan de ziekte. Luc is daarna ambassadeur geworden van deze stichting en hij helpt hen om geld in te zamelen, zodat ook andere gezinnen met een ziek kind een opkikkerdag kunnen meemaken.

Oude mobieltjes gezocht

Luc vertelt ons dat de stichting oude mobiele telefoons inzamelt, omdat een bepaald onderdeel daarvan gemiddeld 2 euro oplevert. Daarom kun je op 1 september tijdens de Koffie Morning die Luc organiseert, je oude mobiele telefoon(s) inleveren bij wijkhuis De Lier. De opbrengst gaat volledig naar stichting opkikker.

De Koffie Morning

Een koffie morning “ala Luc” is een gezellige ochtend waar je koffie en thee kunt komen drinken. Met heerlijke bonbons en allerlei lekkers erbij. Voor de kinderen is er ranja. Deze ochtend is gratis toegankelijk. Er is van alles te doen en voor een kleine bijdrage kunt u hier aan mee doen. Wat is er te doen:

  • een grabbelton
  • loterij
  • rad van avontuur
  • schminken
  • een sleutelhanger laten maken met je naam
  • touwtje trekken
  • enz.

Er zijn geweldige prijzen te winnen met de loterij. Denk aan cadeaubonnen, een dagje dierentuin, naar het Pannenkoekhuis, zelfs een vakantie kun je winnen. Dit is mogelijk gemaakt door vele sponsoren. De gehele opbrengst van de Koffie Morning gaat naar Stichting Opkikker.

Actie voor wekelijkse veiling voor gratis vakantie

Tot de koffiemorning wordt er iedere week een bon geveild voor een gratis vakantie. De eerste week loopt t/m 9 augustus. Wie dan het hoogste bod heeft gedaan, wint de eerste bon. Met deze bon kun je gratis een midweek of weekend naar een van de tien vakantieparken van Oostappen Groep in Nederland of België. Deze zijn een jaar geldig (m.u.v. pasen, meivakantie, hemelvaart, pinksteren, juli/augustus en de herfstvakantie). De biedingen kunnen gedaan worden op de facebookpagina van Opkikker Ambassadeur Luc Swinkels.

1,300 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *