Alzheimer Café  Helmond: ‘Dementie, veranderende relaties en intimiteit’

Wanneer je partner of familielid een vorm van dementie krijgt, kan er op allerlei gebied veel veranderen. Wat betekent dat voor je relatie? Verandert er iets in het gevoel van liefde dat je voor elkaar voelt? Heeft dementie ook invloed op intimiteit en seksualiteit? En hoe kun je met die veranderingen in je relatie omgaan?

Voor een antwoord op een van bovenstaande of andere vragen over dementie ben je welkom in het Alzheimer Café op donderdag 21 juni as. Te gast is dan Riët Daniël, GZ psycholoog bij de Archipelgroep in Eindhoven. Ook voor andere vragen, contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, mantelzorgers of een goed gesprek ben je van harte welkom!

 

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor iedereen die met dementie in welke vorm dan ook te maken heeft. In een ongedwongen sfeer kunt u lotgenoten ontmoeten, informatie krijgen en ervaringen delen. Elke derde donderdagavond van de maand in Zorginstelling Alphonsus, Hoofdstraat 176, Mierlo-Hout in Helmond.

Als u een bezoek wilt brengen aan het Alzheimer Café kunt u op 21 juni a.s. zonder aanmelding vooraf langskomen. De entree is gratis. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee, het programma start om 19.30 uur. Na de inleiding is er tijd voor een drankje. Daarna kunt u vragen stellen en in discussie gaan. Rond 21.00 uur, na de afsluiting, is er gelegenheid om nog iets te drinken en na te praten. Het Alzheimer Café sluit om 21.30 uur.

 

Het Alzheimer Café is bedoeld voor de inwoners van Aarle-Rixtel, Bakel, Beek en Donk, Brouwhuis, Elsendorp, Gemert, Handel, Helenaveen, Helmond, Lierop, Lieshout,  Mariahout, Mierlo, Mierlo-Hout, Mortel,  Ommel, Rips en Stiphout.

 

Als u vooraf vragen heeft kunt u contact opnemen met Lies van Houtem, LEVgroep, telefoon 0492 – 59 89 89 (tijdens kantooruren).

1,312 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *