Arne Naudts voor twee seizoenen naar Helmond Sport

Helmond Sport heeft zich versterkt met Arne Naudts (23). De Belgische aanvaller tekent in Helmond een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde seizoen. Naudts komt transfervrij over van Cercle Brugge.

Welkome versterkingen
De 23-jarige aanvaller was sinds een week op proef bij het elftal van Roy Hendriksen. Daar liet de Belg een goede indruk achter. “Met Arne halen we een getalenteerde speler in huis die al de nodige ervaring heeft opgedaan in België”, vertelt Roy Hendriksen, hoofdtrainer van Helmond Sport.

Naudts kwam de afgelopen seizoenen uit voor Cercle Brugge, waar hij al ervaring opdeed op het hoogste niveau in België. Afgelopen seizoen was hij basisspeler bij de Belgische club en kwam hij tot 31 optredens in de Proximus League. Daarin kwam Naudts acht keer tot scoren.

Mooie uitdaging
De kersverse aanwinst kijkt uit naar zijn aankomende periode in Helmond. “Ik ben goed ontvangen bij Helmond Sport en voelde me direct thuis. Ik zie een mooie uitdaging voor mij bij deze club”, aldus Naudts.

Meer-Helmond-Oost-digitaal-wijk-nieuws:
www.helmond-oost.ditisonzewijk.nl
Facebook:  Helmond-Oost
Twitter: @ditisonzewijk
Google+  Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,880 totaal aantal vertoningen, 6 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *