ATB Helmtocht Tourclub ’81 Helmond

Op zondag 22 oktober 2017 organiseert Tourclub ’81 Helmond voor de 24e keer deze veldtourtocht. Dit jaar met 3 afstanden:14, 28 en 55 km.

De 14 km tocht is voor de jeugd en minder ervaren ATBérs. De tocht is zo georganiseerd dat de snellere rijders de mogelijkheid krijgen op hun eigen traject lekker door te rijden.

De start- en finish is bij scouting Rijpelberg, Berkendonk 91, 5703 KB, Helmond (vlakbij de Berkendonk).  Start tussen 08.30 uur en 10.00 uur . Bij het inschrijven wordt naast het handmatig inschrijven ook gebruik gemaakt van Scan en Go. NTFU leden betalen € 3,-, niet leden € 4,-, jeugd tot 16 jaar gratis!

Degenen die met de auto komen: we hebben een gemakkelijk te bereiken parkeerplaats voor u nl. de parkeerplaats Berkendonk aan de Raktweg nabij de Deurneseweg/Helmondsingel te bereiken via de N270. De route naar de parkeerplaats is vanaf alle toegangswegen bewegwijzerd met de bekende NTFU pijlen. Voor de navigatie het volgende adres: Raktweg 5703KE Helmond.

De Helmtocht zelf is met rode NTFU-pijlen aangegeven en loopt o.a. door de prachtige omgeving van het Bakelsbos, Dierdonk, Bakelse Beemden, Bakel, Zandbos, Vlierdense bossen en Berkendonk.

De start, rust en finish vindt plaats bij de scouting. Deze rustplaats is ingericht waar onder het genot van een versnapering het eerste deel van de route besproken kan worden.
Voor de 14 km tocht wordt er een versnapering verstrekt bij de start van de jeugd ATB baan Dierdonk.

Na afloop bestaat de mogelijkheid om de fiets af te spuiten en kunt u nog een kop koffie of andere versnapering gebruiken in de blokhut.

Voor meer informatie zie www.tc81.nl

1,782 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *