Auto brand uit op oprit politie gaat van brandstichting uit.

Rond 3.20 uur zag iemand in de buurt van de Rootakkers in Helmond een brandende auto op een oprit staan. De man belde direct de alarmcentrale om de brand te melden. De brandweer van Nuenen en Helmond waren snel ter plaatsen samen met diverse politie eenheden. De brandweer heeft na de voordeur open geramt te hebben een bewoner uit de woning gehaald. De brand was moeilijk te bestrijden door een inmiddels lekkende benzinetank. De auto en een deel van de schutting gingen verloren door de brand de woning liep binnen geen schade op wel is de gevel door de brand aangetast. De auto wordt weggesleept en de politie gaat deze verder onderzoeken omdat er van brandstichting wordt uit gegaan. Er zijn camerabeelden bekeken maar is niet bekend of daar iets op is gezien. Er is verder niemand gewond geraakt en het was de derde brand deze avond in Helmond.


Foto’s: Harriefotografie


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

1,859 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 1 reacties

  1. Wijkbewoner Reply

    Mes dat de wijkagent nu eens uit haar twittergrot komt dan alleen bij een opening van een straat 0f braderie#onzichtbaar#ongeschikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *