Op de werkdag van NL-doet was ook onze burgemeester, mevrouw Blanksma aanwezig. En wat een mooi initiatief: alle wethouders waren er bij. Wethouders Erik de Vries, Antoinette Maas, Cathelijne Dortmans, Jos van Bree, Gaby van de Waardenburg en Harrie van Dijk. Ze waren er allemaal en ook nog eens in een geweldig humeur. Zij hadden er echt zin in. Vooral voor de media mensen was dit een mooi moment. Hoe vaak gebeurt het dat de burgemeester met al haar wethouders aanwezig waren op een evenement? De samenkomst vond plaats in het Brandpunt in Brandevoort en vandaar zou men vertrekken voor een leuke rit richting Helmond-Centrum waar ze zouden eindigen bij lunchroom De Keizer.

Na een kort overleg in het Brandpunt maakten men zich klaar om de fietstocht te beginnen. Mevrouw Blanksma en enkele wethouders kregen nog tips voor de bediening van de fiets en klokslag twee uur vertrok de stoet zich naar Helmond. Onderweg werd er door de automobilisten soms getoeterd: zij zagen niet elke dag het voltallige B en W op de fiets rijden in een lange stoet. Inmiddels was het gestopt met regenen dus iedereen was vol enthousiasme aan het trappen. En na een dik half uurtje kwamen ze in een colonne aan bij de lunchroom waar het personeel al de tafels klaar hadden gemaakt voor de voorname gasten en die konden direct aanschuiven voor een heerlijke warme kopje koffie of thee. Helaas werden de burgemeester en enkele wethouders weer verwacht op een andere bestemming, maar de rest van de wethouders bleven nog even lekker na kletsen over de fietstocht. Maar dat iedereen het geweldig gevonden heeft was wel duidelijk. De complimenten en bedankjes aan het adres van de wethouders bleven komen. Het is toch mooi dat mensen erg blij kunnen worden voor iets heel natuurlijks zoals een fietstocht?

Verslag en fotografie: Hans ChoufoerIMG_1677 (Kopiëren) IMG_1656 (Kopiëren) IMG_1659 (Kopiëren) IMG_1657 (Kopiëren) IMG_1653 (Kopiëren) IMG_1654 (Kopiëren) IMG_1664 (Kopiëren) IMG_1643 (Kopiëren) IMG_1639 (Kopiëren) IMG_1655 (Kopiëren) IMG_1637 (Kopiëren) IMG_1650 (Kopiëren)

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande blauwe linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk,
Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV,
ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

627 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *