Iedereen weet: een vereniging of organisatie is blij met vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zou er niet veel te doen of te organiseren zijn. Dat geldt ook voor de badmintonvereniging Phoenix. Phoenix bestaat al vanaf 1 mei 1987. De vereniging heeft ruim 85 leden en organiseert regelmatig toernooien en andere leuke evenementen zoals het jaarlijkse oliebollentoernooi en het ‘Snerttournooi’. Het eerstvolgende snerttournooi vind trouwens plaats op 17 januari 2019.

Maar zij schenken ook aandacht aan de vrijwilligers die iets betekenen voor de club of iets bijzonders doen. Afgelopen donderdag, 29 november werden er weer enkele mensen beloond voor hun inzet en prestaties.
Neem bijvoorbeeld Rene van Deursen. Hij werd die avond eens flink in het zonnetje gezet vanwege zijn 25-jarig jubileum als vrijwilliger.
Enkele andere mensen zoal het echtpaar Ton en Marli Clermont werden geëerd vanwege hun inzet voor de jeugd en de vereniging. Voorzitter Rene Choufoer sprak enkele lovende woorden en zei ook erg blij en verheugd te zijn met zulke vrijwilligers.
De trainingsavonden zijn donderdags in het Veka sportcentrum van 20.00 uur tot 22.30 uur

Verslag: Hans Choufoer
Filmverslag: Jason Gerritsen


Meer-Brouwhuis-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website: www.brouwhuis.ditisonzewijk.nl
Facebook: Brouwhuis
Twitter @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

957 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *