kinderboerderij_de_veldhoeve_helmond_noord_ditisonzewijk_2016Een bijzondere dag op de kinderboerderij de Veldhoeve in Helmond. Toon van de Wijk en zijn gezin kwamen terug van een luxe vakantie. De Helmondse familie hield een mooie herinnering over aan het 5 sterren resort. Toch was iedereen weer blij in Helmond terug te zijn.
Gelukkig hadden ze nog een paar dagen vakantie over en besloten ze om met de kinderen naar de kinderboerderij “de Veldhoeve” te gaan. Daar beleefden de kinderen de dag van hun leven. Ze wilden heel graag de dieren aanraken. Al snel bleek dat ze geknuffeld werden, samen gingen eten en zelfs het middagdutje werd met de dieren gemaakt. Toon van de Wijk had geen kind aan zijn gezin. Geen gezeur, geen gemekker. Nu bleek zelfs dat het goedkoopste dagje uit in de kinderboerderij de leukste dag van de vakantie was.
Toon van de Wijk hoorde dat de Veldhoeve hulp nodig heeft. Het zou toch zonde zijn wanneer de enige kinderboerderij in Helmond zou verdwijnen. Vrijwilligers tekort wordt als grootste reden genoemd.
Vandaar dat Toon van de Wijk een oproep doet. Iedereen met goede ideeën kan contact opnemen met:
Email: info@kinderboerderijdeveldhoeve.nl
Telefoon: 0492-539309

3,386 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *