Afgelopen weekend was Toon van de Wijk toe aan een mini vakantie. Heel begrijpelijk, want dat zijn we allemaal wel eens, echter… Toon van de Wijk liet zijn honden schaamteloos achter bij een zeer onbetrouwbaar persoon, die alleen maar aandacht had voor zijn camera en telefoon en die bovendien al het lekkere eten op at.|
Eenmaal terug van zijn mini vakantie besloot Toon van de Wijk er nog een middagje diervertier achteraan te plakken en bezocht hij nogmaals kinderboerderij De Veldhoeve in Helmond-Noord. De vorige keer was hij erg onder de indruk van alle lieve dieren en hij wilde weten hoe het met hen ging.

Wat bleek: bijna alle dieren hadden last van een burn-out! Op school vielen de dieren in slaap, de conciërge liet de dieren poetsen, zelfs de gymdocent was knetter overspannen en liet de dieren over vuur lopen!
Toon van de Wijk schrok zich een hoedje en besefte dat ook dieren zo nu en dan een vakantie heel hard nodig hebben. Misschien zijn er kinderen en nieuwe vrijwilligers, die de dieren van De Veldhoeve ook een beetje ontspanning kunnen geven? Even wat extra eten geven, over de zachte buikjes kriebelen en samen buiten in het zonnetje zitten?

Toon van de Wijk heeft thuis in ieder geval onmiddellijk zijn excuses aangeboden aan zijn honden en beloofde hen nooit meer thuis achter te laten tijdens zijn vakanties.

2,359 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *