Bekendmaking Prins Briek XLV en Prins Briekske der Keiebijters

Op zaterdag 6 januari om 14.00 uur wordt Prins Briek XLV der Keiebijters bekendgemaakt op het voorterrein van het Kasteel van Helmond.

Naast de Keiebijters met hun voltallige Bestuur en het College van Oud Prinsen zijn ook alle andere carnavalsverenigingen van Helmond aanwezig bij dit officiële moment. Zij zullen, samen met het Helmondse publiek, Prins Briek XLV hartelijk welkom heten in het feest van ‘t Helmondse carnaval.

Winnaar Hints- & Prinseroaje
Voor de mensen die dit jaar meegedaan hebben aan het Hints- & Prinseroaje, is het extra spannend. De kersverse Prins Briek XLV maakt de prijswinnaar direct bekend. Hij of zij gaat een prinsheerlijk jaar tegemoet dankzij de talloze prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de Roajschenkers.

Keiebijters Kletstoernooi
Aansluitend houdt Prins Briek XLV zijn receptie in Hoftempel West-Ende, Steenweg 1 in Helmond, waar iedereen de gelegenheid heeft om hem te feliciteren. ’s Avonds gaat het Keiebijters Kletstoernooi om stipt 20.00 uur van start in De Traverse, Steenweg 19 in Helmond. In totaal gaan een twaalftal kletsers, verdeeld over vier avonden, strijden om de titel Opperkletsmajoor 2017. Op www.keiebijters.nl kunt u online nog de laatste kaarten bestellen voor één van de KeieKletsavonden.

Bekendmaking Prins Briekske
Zondagmiddag 7 januari vindt er in Hoftempel West-Ende vanaf 14.00 uur een groot jeugdfeest plaats. Dit jaar staat hilarisch kienen op de agenda en dit leidt tot de climax van het bekendmaken wie dit jaar de jeugd voor zal gaan als Prins Briekske. Iedereen is hierbij van harte welkom. Entree is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.keiebijters.nl.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws
Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,427 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *