Bekendmaking Prins Briek XLVI en Prins Briekske der Keiebijters

Zaterdag 26 januari om 14.00 uur maken de Keiebijters Prins Briek XLVI bekend op het plein voor het kasteel van Helmond.

Naast de Keiebijters, met hun voltallige bestuur en het college van oud-Prinsen, zijn ook alle andere Helmondse carnavalsverenigingen aanwezig bij dit officiële moment. Zij zullen, samen met het Helmondse publiek, Prins Briek XLVI hartelijk welkom heten in het feest van ‘t Helmondse carnaval. Dit jaar met het motto ‘Boitegewóón..!!’.

Winnaar Hints- & Prinseroaje

Iedereen die mee heeft gedaan aan het Hints- & Prinseroaje 2019 en de prins goed hebben geraden, kunnen in de prijzen vallen. De kersverse Prins Briek maakt de hoofdprijswinnaar bekend. Deze winnaar gaat een prinsheerlijk jaar tegemoet dankzij de talloze prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de Roajschenkers.

Keiebijters Kletstoernooi

Aansluitend houdt Prins Briek XLVI zijn receptie in Hoftempel West-Ende, waar iedereen de gelegenheid heeft hem te feliciteren. ’s Avonds gaat het befaamde Keiebijters Kletstoernooi om stipt 20.00 uur van start in De Traverse. Verdeeld over drie avonden stappen twaalf kletsers in de ton om te strijden om de titel Opperkletsmajoor 2019. Op www.keiebijters.nl zijn nog enkele kaarten te koop voor de eerste KeieKletsavond.

Bekendmaking Prins Briekske

Zondagmiddag 27 januari vindt in Hoftempel West-Ende vanaf 14.00 uur de ‘Kiezelkeikes Bootcamp’ plaats. Entree is gratis. Deze middag leidt tot de climax van het bekend maken wie dit jaar de jeugd voor gaat als Prins Briekske.

Kijk voor meer informatie op www.keiebijters.nl.

Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website: www.helmond-centrum.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Centrum
Twitter: @Helmondcentrum
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

1,467 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *