Beleef de zomer in Bibliotheek Helmond-Peel

Een zomer vol activiteiten en acties in Bibliotheek Helmond-Peel

Deze zomer heeft Bibliotheek Helmond-Peel een bruisend programma vol activiteiten voor kinderen en daarnaast kun je met lezen sparen voor leuke acties. Genoeg reden dus om in de zomervakantie heerlijk naar de Bibliotheek te komen.

Zomerprogramma voor kinderen

Van 11 juli t/m 15 augustus zijn er diverse activiteiten voor de jeugd in alle vestigingen van Bibliotheek Helmond-Peel in Asten, Deurne, Helmond en Someren.
Zo bouw je tijdens een techniekworkshop je eigen Bibberbotbeest, leer je alles over de sterren tijdens de wetenschapsworkshop Vakantie naar de sterren, gaan we optreden als echte musicalsterren tijdens de musicalworkshop met Anne en speel en zing je mee met Boer Boris gaat naar zee. Ook maken we een eigen miniposter tijdens de workshop handletteren, leren we alles over chemie en coderen met Mad Science, versier je je eigen linnen tas met de mooiste materialen en maak je je eigen schilderij met taal of met ecoline en wasco met Elfri. Daarnaast wordt er ook nog gratis voorgelezen op woensdagmorgen- en middag.

Voor info over data, tijden, geschikte leeftijd en aanmelden: www.bibliotheekhelmondpeel.nl/zomerbieb
Tickets kosten slechts €2,- per kind. Graag vooraf aanmelden.

Lees en spaar
Duik met een boek de zomer in en spaar in juli en augustus voor een gratis filmkaartje waarmee je in september naar een film kunt gaan bij jou in de buurt! Deze actie is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Leen in juli en augustus bij de Bibliotheek en spaar voor een nazomerlunch of koffie met gebak bij Lunch – en Leescafé De Bieb in Helmond of bij Gastvrij & Zo in Deurne. Deze actie is voor leden vanaf 18 jaar.

Laat je verrassen met een Zomerleestas
In juli en augustus is het weer Zomerlezen voor leden bij de Bibliotheek. Voor iedereen die moeite heeft om een leuk boek te vinden hebben wij boeken uitgekozen. Kies voor een ‘Zomerleestas met als thema’: Spannend, Hartverwarmend of Verrassing en ontdek thuis welk boek wij uitgekozen hebben.

Wanneer: Van 1 juli t/m 31 augustus

De vakantie- en luisterbieb is er gratis voor iedereen
Een cadeautje namens Bibliotheek Helmond-Peel voor leden en niet-leden

Deze zomer heeft Bibliotheek Helmond-Peel een cadeautje voor leden en niet-leden. Van 1 juli t/m 31 juli kunnen er via twee speciale apps ruim 60 e-books worden gedownload en 5 luisterboeken. En het mooie is, dit bieden we je gratis aan.

VakantieBieb-app

zomerbieb-helmond-peel-luisterboeken
Lekker lezen in de vakantie? Met de VakantieBieb neem je ruim 60 e-books overal mee naartoe. Dat scheelt weer boeken sjouwen. Je kunt de app downloaden van 1 juli t/m 31 augustus. Veel leesplezier!

LuisterBieb-app
Luister je liever naar boeken dan dat je ze leest? Dan is de LuisterBieb-app ideaal. Van 1 juli tot en met 31 augustus zijn er vijf luisterboeken toegevoegd aan de LuisterBieb die voor iedereen beschikbaar zijn: Bibliotheeklid of niet.
Dus ideaal om deze zomer eens kennis te maken met luisterboeken. Download de app.

Wanneer: Van 1 juli t/m 31 augustus.
Kosten: gratis
Info: www.bibliotheekhelmondpeel.nl/zomerbieb


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,398 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *