Benefietfeest ten bate van SamenLoop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop Helmond is een tweejaarlijks evenement dat ook in Helmond wordt georganiseerd. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan de deelnemers samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren ze het leven. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd. Je kunt meelopen als een team en sponsors zoeken. Dat is wat Team Praktijk KI-MA in 2017 ook heeft gedaan. Ze willen hun bijdrage in 2019 een vervolg geven en organiseren daarom een benefietfeest ten bate van SamenLoop voor Hoop. De opbrengst is voor de doelen: KWF en Inloophuis De Cirkel.

Het team heeft zich ook weer ingeschreven voor de SamenLoop voor Hoop die op op 29 en 30 juni 2019 wordt georganiseerd. Om zoveel mogelijk sponsorgeld te kunnen verzamelen, hebben de teamleden zitten brainstormen en kwamen op het idee om een Benefietfeest te organiseren. Monique de Bruijn en Hella van Kraaij hebben een website aangemaakt en een Facebookpagina. Verschillende zangers (zie de poster) hebben al aangegeven om kosteloos te komen optreden en de organisatie is druk bezig om er een mooi feest van te gaan maken en zoveel mogelijk geld bijeen te brengen.

Je kunt via de website entree kaartjes bestellen voor het Benefietfeest dat plaatsvindt op 27 januari 2019 van 14:00 – 23:00 uur bij Café de Kim, Mierloseweg 191, Helmond. Voor de kinderen zijn er ook verschillende activiteiten bedacht.

Kaarten kunnen vanaf nu besteld worden tot 31 december 2018, vol is vol!

Meer informatie, kaarten bestellen of aanmelden als sponsor: Benefietfeest

 

206 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 1 reacties

  1. Hella van Kraaij Praktijk KI-MA Reply

    Super bedankt voor het publiceren van dit artikel, redactie van Ditisonzewijk!
    We hopen dat we mensen kunnen enthousiasmeren om kaartjes te bestellen en er een leuk benefiet feest van te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *