Bestuursleden gezocht bij KBO – St. Lucia

In maart 2019 tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering treedt onze voorzitter Piet Maas  statutair als voorzitter af. Tevens treedt dan ook de secretaris Gairthy Exalto af. Tot op dit moment zijn we er als bestuur niet in geslaagd geschikte kandidaten voor deze bestuursfuncties te vinden. We hoeven u niet te vertellen wat het voor KBO-St. Lucia betekent als het bestuur te klein is.

We vragen dan ook dringend uw hulp bij het vinden van bestuursleden. De invulling van de bestuursfuncties gebeurt in nauw overleg met degenen die zich als kandidaat aanmeldt. Zodoende kunt u als bestuurslid de dingen doen die u leuk vindt en/of goed kunt. Maatwerk dus. En ons motto: besturen bij KBO-St. Lucia doen we samen!

Mocht u zelf iets voelen voor een bestuursfunctie bij ons  of kent u een geschikt iemand, neemt u dan contact met de voorzitter Piet Maas op via email voorzitter@kbo-stlucia.nl of telefoon 06-22374593. Of neem contact op met de secretaris Gairthy Exalto via email secretariaat@kbo-stlucia.nl of telefoon: 0492 548338 / 06 41235878

Graag gaan we met eventuele kandidaten onder het genot van een kop koffie of iets anders hierover in gesprek.

Met vriendelijke groet,

Bestuur KBO-St. Lucia.


Meer-Mierlo-Hout-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website: www.mierlo-hout.ditisonzewijk.nl
Facebook: Mierlo-Hout
Twitter @MierloHout_nu
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

958 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *