Bezoek gratis Helmond Sport tegen VfL Bochum

Op zaterdag 11 november speelt Helmond Sport in het kader van het 50-jarig bestaan om 13.00 uur een thuiswedstrijd tegen VfL Bochum. Deze bijzondere wedstrijd wordt gespeeld in het Lavans Stadion en is gratis toegankelijk voor publiek. Ga jij een kijkje nemen?

VfL Bochum komt momenteel uit in de 2.Bundesliga. De oude ploeg van Rein van Duijnhoven, de huidige keeperstrainer van Helmond Sport, speelde echter in het verleden 34 jaar in de Bundesliga. Vorig seizoen streden zij lange tijd mee om promotie naar de Bundesliga, maar eindige de ploeg, die destijds onder leiding stond van Gert-Jan Verbeek, op een vijfde plaats.

Een prachtig affiche dus voor Helmond Sport in het eigen Lavans Stadion. Na afloop van de wedstrijd volgt er vanaf 15.00 uur nog een kidsmiddag, waarbij iedereen van harte welkom is om deel te nemen aan een aantal leuke activiteiten. In de avond staat er vanaf 20.00 uur ook nog een feest voor supporters van Helmond Sport op het programma om de vijftigste verjaardag op spectaculaire wijze te vieren.

2,581 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *