Bezoek schaatsen in Helmond en winterkasteel met combiticket

Dit winterseizoen is Schaatsen in Helmond op de Markt en het Winterkasteel in Kasteel Helmond ook door middel van een combiticket te bezoeken. Bezoekers zijn met een prijs van €5,- voor een combiticket voordeliger uit. De combitickets zijn zowel bij de kassa van het Winterkasteel als bij de kassa van Schaatsen in Helmond te verkrijgen.
We kunnen dit jaar weer schaatsen in Helmond. Stichting Helmond City Events organiseert Schaatsen in Helmond 2018-2019: de tweede editie. Van 7 december 2018 tot en met 6 januari 2019 kunnen bezoekers uit Helmond en omstreken weer volop genieten van schaatspret midden op de Markt in Helmond. Geen schaatsfanaat? Ook dat is geen probleem! Er wordt een sfeervol en overdekt winterterras ingericht waar men bijvoorbeeld kan genieten van een lekkere kop soep of warme chocolademelk met uitzicht op de schaatsbaan.
Winterkasteel Helmond
Kasteel Helmond, de grootste waterburcht van het land, wordt van 11 december t/m 6 januari omgetoverd tot Winterkasteel Helmond. En dat betekent dat je met het hele gezin kunt genieten van de winter en van Kerst op zijn leukst! Waarbij je natuurlijk niet kunt ontkomen aan de nodige kerstaccessoires zoals die heerlijke/gezellige kerstlampjes, kerstmuziek, en chique tafels gedekt in stijl.
Meer informatie
Kijk voor het gehele programma van Schaatsen in Helmond op www.schaatseninhelmond.nl of stuur een bericht naar info@schaatseninhelmond.nl. Het programma en openingstijden van het Winterkasteel is te vinden op www.museumhelmond.nl. Beide wensen u ontzettend fijne feestdagen en een gelukkig 2019.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

840 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *