Voor de 3e maal werd zondag het Bierfestival; Beer, burgers and two smoking barrels georganiseerd. Ook dit jaar weer in en om de prachtige accommodatie van het Gilde St. Antonius Abt.  Op dit unieke evenement konden de liefhebbers genieten van diverse speciaal bieren alle gebrouwen door regionale brouwerijen.

Dit jaar had de organisatie zeker niet de minste brouwers uitgenodigd op het festival. Ook was er aan alles gedacht. Een BBQ-Team van formaat zorgde voor de heerlijkste hamburgers, Broodje Hotdogs en niet te vergeten de overheerlijke chickenwings en een band bracht muziek waarbij stilstaan onmogelijk was.  Op het Gildeterrein was tevens een chillzone ingericht waar de bezoekers de mogelijkheid hadden om eventjes van de rust en van hun biertje te genieten.


Meer-Mierlo-Hout-digitaal-wijk-nieuws:
www.mierlo-hout.ditisonzewijk.nl
Facebook: Mierlo-Hout
Twitter @MierloHout_nu
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,560 totaal aantal vertoningen, 7 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *