Blaaskapel Krajovjanka gaat het concertseizoen in Gaviolizaal afsluiten op zondag 29 april

Blaaskapel Krajovjanka sluit het concertseizoen af in de Gaviolizaal. Naast draaiorgelmuziek was er 29 weken op zondag een gezellig concert van een koor, blaaskapel of muziekgezelschap. Vele mensen hebben deze gratis toegankelijk sociaal maatschappelijke concerten bezocht. Op 6 mei geven wij het stokje weer over aan de Caratconcerten in de Warande.

Maar eerst nog het concert door Krajovjanka.Krajovjanka logo gr

Krajovjanka is een dynamische blaaskapel, opgericht in 2001 door enthousiaste muzikanten uit de regio Midden-Limburg en Oost-Brabant. “Kraj” is “streek/omgeving”. Letterlijk vertaald betekent de naam dus streek/regiokapel. Zij allen hebben een voorliefde voor de Mährische en Böhmische muziek. De kracht van Krajovjanka zit hem in het feit dat veel ervaring is opgedaan in Tsjechië voor het krijgen van vooral de feeling hoe deze mooie muziek moet worden gespeeld en de cultuur van de streek te leren kennen. Dit gevoel en de opgedane ervaring wordt door de muzikaal leider overgedragen en “tussen de oren” gebracht van de muzikanten!

Vooraf, in de pauze en na afloop kunt u genieten van onze Helmondse draaiorgels. De Gaviolizaal met monumenten en een stukje geschiedenis en cultuur in de cultuurstad Helmond heet u welkom. De toegang is gratis. Wel zien wij na afloop van het concert een vrijwillige bijdrage in onze donatiepijp.

Door de groei van het aantal bezoekers en activiteiten kunnen wij ook extra vrijwilligers, vooral voor de horeca gebruiken. Heeft u interesse om ook een stukje bij te dragen aan de Helmondse cultuur en monumenten neem dan contact op met de Stichting Draaiorgels Helmond. info@draaiorgelshelmond.nl of 06-39682404

De Gaviolizaal is te vinden aan de Torenstraat 36a, 5701 SH Helmond. Openingstijden zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen van minimaal 10 personen ook mogelijk op afspraak.29-4-18 Krajovjanka

2,055 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 1 reacties

  1. BestMarcia Reply

    I see you don’t monetize your website, don’t waste your traffic, you can earn additional
    cash every month because you’ve got high quality content.
    If you want to know how to make extra $$$, search for: Ercannou’s
    essential adsense alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *