Het was zondag 16 september 2018 weer tijd voor het jaarlijks terugkerend evenement Smile per Mile. Smile per Mile is een evenement waarbij ernstig zieke kinderen een autorit kunnen maken in hun mogelijke droomauto. Velen waren daarom ook erg enthousiast. Reden van dit evenement is de kinderen weer even te zien opbloeien i.p.v. ze te laten zitten met de gedachten van “ik ben ziek”.Dit jaar deden er vele vrijwilligers mee even zoals een bekende Youtube vlogger Sem Meijer. Hij vlogde deze dag en die kan je hier terug kijken.

Verslag van deze dag:

De vrijwilligers staan op hun plek klaar om de eerste gasten op te wachten. Langzamerhand komen dan de eerste kinderen en wagens binnen. Lamborghini’s, Ferrari’s, Porsches en nog veel meer wagens betreden 1 voor 1 het terrein en mensen beginnen te lachen, te lachen van verbazing en nieuwsgierigheid. Wat gaat er allemaal gebeuren? Na een korte opening en presentatie met uitleg, worden de kinderen in hun wagens ingedeeld en op de foto gezet met hun bestuurder. Niet zo’n saaie, normale foto maar juist een hele gekke foto! Hoe mooi is het dat vanaf dat moment de kinderen al gek gaan doen met hun bestuurder! Langzamerhand vertrekken de groepen wagens om de route te gaan rijden. Veel geluid en veel verbazing bij het vertrekken van de stoet wagens. Onderweg lekker veel slingerwegen en rechte stukken om dat gaspedaal eens een beetje in te trappen. Voorop nog 2 motards die de stoet begeleiden. Alles verliep geweldig! Wat was het ook mooi om achter zo’n stoet wagens aan te rijden! Wat al helemaal mooi was, was dat bij aankomst een grote groep mensen de kinderen stonden op te wachten. Achteraf dan nog een leuk feestje en toen zat de dag er alweer op.


Meer-Brandevoort-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website: www.brandevoort.ditisonzewijk.nl
Facebook: Brandevoort
Twitter: @Brandevoort_nu
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

887 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *