Bob Grijpstra benoemd tot Erekei der Keiebijters

Tijdens het Gala Matinee du Keiebijters op zondag 28 januari is Bob Grijpstra opgenomen in het College van Erekeien. De titel Erekei staat volgens de Keiebijters symbool voor iemand die Helmond niet alleen een warm hart toedraagt, maar de stad ook telkens weer verrijkt met mooie activiteiten waardoor deze gaat bruisen.

Bob Grijpstra is actief betrokken bij verschillende verbindende initiatieven in en voor Helmond.

Van 2011 tot en met 2017 was hij voorzitter van Stichting Carat. Een initiatief dat de relatie tussen cultuur en het bedrijfsleven stimuleert en zodanig kunst en cultuur rechtstreeks in contact brengt met de Helmondse gemeenschap.

In 2013 is Bob Grijpstra voorzitter geworden bij Stichting De Helmondse Musical. Met ‘Berry, de Musical’, ‘Verhaal van de Knaal’ en de nieuwe musical ‘De Uitvinders van het Trainingspak’ wordt het verhaal van onze stad keer op keer verteld. Een stichting die gedreven is om op het podium de Helmonder te laten schitteren en in het publiek de Helmonder te laten verwonderen.

Met een groep ondernemers beklom Bob Grijpstra met de fiets de Mont Ventoux en haalde daarmee € 300.000 bijeen voor de afdeling Oncologie van het Elkerliek ziekenhuis. Maar hij is ook betrokken bij onder andere de Lions, de Wilhelminaschool, het Helmonds Muziek Corps en Helmond Sport. Binnen de Keiebijters heeft hij de functie van Prins Briek VI, Grootvorst, bestuurslid en assistent archivaris bekleed.

Kortom, Bob Grijpstra vervult een belangrijke rol in het uitdragen van Helmond. De stad waarvoor de Keiebijters het stadscarnaval organiseren.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws
Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,378 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *