Boerenbruiloft bij CV De Kluppels

Lusan Triki-Van der Heijde en Jan-Willem Mulkens worden zondag 24 februari in de onecht met elkaar verbonden bij de boerenbruiloft van De Kluppels. De onechte bruiloft staat vol van de activiteiten waaronder een bezoek aan het maagdenhuisbezoek, de huwelijksvoltrekking en de receptie.

BOERREBROID is Lusan, werkzaam als interieurverzeurgster. Hawt van sjoppen, wijntje drinken en is moeder van onze kluppel paparazzi Ferenc Triki. Dooochter van moedder Nellie van Moorsel oit de Botterstroat, naaister op de Tweka en doochter van vadder Coen van der Heijde, verwarmings monteur bai Envo en Dirks ladders en kumt oit de stad.

BOERREBROIDEGOM is Jan-Willem, wa duut ie nie, mar dor heddum al. Witgoed en andere duistere zaken bai Wim Mulkens worldwide. Hobykok, wijndrinker en aawhoer en zeer gezien op ut Hout. Zoon van vadder Wim Mulkens oit de stad, voormalig eigenaar van Wim Mulkens worldwide en moedder Corrie van de Smitsen oit de stad.

Het doel van de boerenbruiloft is om de gemeenschap van Mierlo-Hout te vermaken met een oude traditie. Elk jaar zoekt de commissie boerenbruiloft naar personen die algemeen bekend zijn binnen de Houtse gemeenschap of Houtse verenigingen. De zondag voor carnaval wordt de boerenbruiloft gevierd. De bruid en bruidegom met hun gevolg worden dan met een boerenkar thuis opgehaald en trekken daarmee door Mierlo-Hout. Daarna staat onder meer de Heilige mis en een bezoek aan het Alphonsus op het programma. In de middag komen op een ludieke manier de beletselen aan bod, gevolgd door het boerenfeest.

Het programma:

09:00 Ophalen bruid en bruidegom met paard en wagen

10:15 Heilige Mis

11:00 Bezoek an Ut Maagdenhuis (Alfonsus)

13:30 Aanvang beletselen Geseldonk

14:30 Aanvang receptie

15:30 Aanvang van ut boerefist

19:00 Helaas kumt ok hier een end an

 

 

921 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *